Miért érdemes profikra bízni a zongora költöztetést?

2015. január 06.

Krizsán Kornél fehér zongorájával történt meg az alábbi eset, melyről saját maga írt nekünk egy tanulságos cikket.


Mikor hozzánk került a hangszerem még egy 10 emeletes panelház 4. emeletén éltünk Oroszlányban. Igazi kihívás volt, hogy hogyan juttassuk fel ide a zongorát, hiszen lifttel nem lehet szállítani ilyesmit és persze nem is vállalja el akárki ezt az embert próbáló feladatot. Megbíztunk hát egy profi csapatot, akik már igazán gyakorlottak voltak költöztetésben. Akár egy hegy tetejére is felvitték volna a hangszert. Az akkori vételár 1/3 részébe került a felvitele a lakásba. Ekkor még soknak tűnt az összeg ahhoz képest, hogy nem sokkal többért vettük a zongorát. Viszont a szállítók úgy juttatták fel a lakásunkba, hogy egy karcolás sem esett rajta. Ezért és a gyorsaságukért teljesen elégedettek voltunk.
A lényeg viszont még csak most jön. Oroszlányról is elköltöztünk néhány év múlva. Persze a zongorát nem hagyhattuk ott, így ismét megvolt a nagy munka. Újabb otthonunk már egy családi ház volt. Gondoltuk, földszintes ház révén ide gyerekjáték lesz betenni a zongorát. Az lett volna, ha ismét profikat bízunk meg és nem a lelkes szomszédokat, akik egy sörért elvállalták a munkát. Sajnos olyan károkat okoztak benne, hogy újra kellett festeni több helyen, de még most is látható a károsodás.
zongora szállítás zongora szállítás zongora szállítás

 

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter