Érdemes igénybe venni a tehertaxi szolgáltatásait

2015. február 28.

Sokan csak azért nem mernek belevágni a költözésbe, mert nem tudják megoldani a rengeteg holmi átszállítását egyik helyről a másikra. Ez persze egy kis személygépkocsival megoldhatatlan feladat lenne. Szerencsére ma már erre is van megoldás.

Igénybe kell venni egy költöztető cég tehertaxi szolgáltatását. Ma már nem csak Budapest környékén van lehetőségünk tehertaxi hívására, hiszen minden nagyobb városban működik olyan cég, amely szívesen kimegy a kisebb környező településekre is. Sőt mi több, mi a nemzetközi költöztetéseket is megoldjuk.

Költözésnél vagy nagyobb tárgyak, berendezések vásárlásánál érdemes szakembereket hívni a szállításhoz, hiszen ők tudják minden apró trükkjét, hogy lehet egy nagyobb bútort vagy egy hűtőszekrényt biztonságosan lehozni a negyedik emeletről, berakni a tehertaxiba és elszállítani az új lakásba úgy, hogy az ne sérüljön meg.

Sokszor úgy gondoljuk, hogy majd a szomszéddal megoldjuk a költözést, aztán a végén nem győzzük a karcolásokat meg a töréseket kijavítani. Ilyenkor előfordulhat, hogy többe kerül a hibák kijavítása, mintha profi szakemberekre bíztuk volna a szállítást.

A tehertaxi akkor is jó megoldás lehet, ha csak kisebb dolgokat akarunk szállítani, de egyszerre nem fér be minden a gépkocsinkba, és legalább kétszer, háromszor, vagy akár többször is fordulnunk kellene.

Ilyenkor nagyon sok pénzt megtakaríthatunk, ha költöztető szakemberekre bízzuk a szállítást, akik egyszerre elvisznek mindent a megadott helyre. Így már sokkal egyszerűbb a költözés is, ha van profi segítség.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter