Az uticél Párizs

2013. augusztus 15.

Örömmel jelenthetem be a www.visszuk.hu blog oldalán, hogy tegnap szerződtünk le egy nagyobb projektre, mely talán a nemzetközi költöztetők álma. Az OECD-nek fogunk költöztetni Párizs mellé Versailles-ba.

Ez egy igen összetett és komplikált költöztetés lesz, a legmagasabb elvárásoknak kell megfeleljünk, extra igények tömkelege és bonyolultabbnál bonyolultabb papírmunkák. Na ez a része a nemzetközi költözésnek nem a legszimpatikusabb, de szeretjük a kihívásokat. Ilyen külföldre költőzések alkalmával a legfontosabb, hogy az ember kellően körültekintő és alapos legyen.

Minden apró részletre kiterjedően többször is egyeztetünk a megrendelővel, külföldön behajtási engedélyeket megkérni, szerződést a lehető legrészletesebben kidolgozni, a rakodókat és sofőröket a lehető legmagasabb levárások szerint válogatni, külön nyelvtudással, hisz ez nem egy egyszerű belföldi költöztetés kerületen vagy városon belül, hanem egy egész életet kell kivinni évekre, esetleg évtizedekre. Alkalmanként gondoskodni a háziállatok szállításáról, a szobanövények precíz csomagolásáról és még hosszan sorolhatnánk.

Nem egyszerű feladat a nemzetközi költöztetés, hisz itt az árú nem egy két napot és 10-20km-t van a teherautón, hanem napokat is akár, esetenként több ezer kilométert is. (nem egyszer volt példa rá, hogy Unión kívülre költöztetünk, de ez egy másik téma lesz)

Pár szóban a megrendelőről:

„Az OECD globális szervezet, melynek célja az, hogy segítse a tagállamok kormányait a lehető legjobb gazdasági és szociális politika kialakításában és értékelésében. Jogelődje 1948-ban alakult meg egy meghatározott feladat, a Marshall-terv kivitelezésére OEEC, Európai Gazdasági Együttműködési Szervezet névvel. A Marshall-terv célja az volt, hogy talpra állítsa a második világháborús pusztítások után Európát, az európai országok gazdaságát. Az 1950-es évek végére úgy tűnt, hogy a Marshall-terv – és ezzel a szervezet – be is töltötte feladatát. A tagországok azonban felismerték, hogy az európai gazdasági és társadalmi struktúrák másfél évtizedes újjászervezése révén hatalmas tudás és szakértelem halmozódott fel, mely további hasznosításra és továbbfejlesztésre érdemes. Így került sor az OECD megalakítására 1961-ben, tizennyolc ország részvételével Párizsban. Új neve a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet lett. A szervezethez később csatlakozott az USA, Kanada, Új-Zéland, Ausztrália és Japán.”

forrás: WIKIPÉDIA

Kétségtelen, hogy ilyen politikai elit a költözése során a maximumot várja, melyet örömmel teljesítünk, hisz célunk, hogy minél több ilyen színvonalas munkát kapjon meg a cégünk és a költöztető szakma legmagasabb elvárásainak megfelelve tudjuk a maximumot nyújtani minden kedves megrendelőnknek, legyen szó belföldi vagy nemzetközi költöztetésről, vagy akár egy iroda költöztetés is.

Persze nem riadunk meg a kisebb bútorszállításoktól sem, de ettől függetlenül a fő csapásirány a külföldről és a külföldre történő nemzetközi költöztetés.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter