A nemzetközi költöztetés ma már sokkal egyszerűbb

2015. március 26.

A határok megszűnésével egyre többen döntenek úgy, hogy a jobb élet reményében külföldön próbálnak szerencsét. Van, aki egyedül vág neki a nagy útnak, hátra hagyva mindent, más viszont családostól indul neki szerencsét próbálni.

A költözés azonban nagyon sok bonyodalommal jár. A gyerekeket viseli meg leginkább az, hogy másik országba kell költözzenek, ott kell hagyják barátaikat, ismerőseiket, és meg kell szokják egy másik ország kultúráját, nyelvet kell tanuljanak.

Néhány évvel ezelőtt még a nemzetközi költöztetés komoly nehézségekbe ütközött. Be kellett szerezni rengeteg engedélyt ahhoz, hogy valaki másik országban telepedhessen le. De most már, hogy az Európai Unió megszüntette a határokat, a nemzetközi költöztetés is egyszerűbb lett.

Cégünk egyik fő profilja a nemzetközi költöztetés. A profi költöztető szakembereink mindenre fel vannak készülve, így semmi meglepetés nem érheti őket az út során. Ismerik az legapróbb trükköket is, amikkel a pakolás és a szállítás még biztonságosabbá és egyszerűbbé tehető, így Ön a legnagyobb biztonságban tudhatja használati tárgyait.

Ha legalább két héttel a költözés előtt megrendeli szolgáltatásainkat, kedvezményt is tudunk Önnek biztosítani, abban az esetben, ha a visszaútra is találunk fuvart.

A nemzetközi költöztetés egy nagyon változatos munka, hiszen minden országban mások a szabályok, más kultúrával és más mentalitással találkozhatunk. Sok új dolgot lehet megismerni az út során. Szakembereink szívesen vállalnak efféle feladatokat. Keressen minket bátran, ha külföldre szeretne költözni, vagy ha épp külföldről szeretne hazaköltözni. Mi segítünk Önnek ebben!

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter