A költöztetés várható költségei

2017. szeptember 30.

Mennyibe kerül a költöztetés? - költöztetés ár

Költöztető cég keresésénél az egyik első és legfontosabb szempont szinte minden ügyfélnél a megfelelő ár-érték arány megtalálása. Ez logikus, hiszen mindenki a lehető legmagasabb minőséget szeretné a lehető legkedvezőbb áron.

Azonban a költöztető cégeknek sok tényezők figyelembe kell venniük a szolgáltatás árának meghatározásakor. Ahhoz, hogy az ügyfél felelős döntést hozhasson, fontos, hogy ismerje a szolgáltató szempontjait is.

A költöztető cég kiválasztása

A cég kiválasztásánál az egyik elsődleges minőség indikátor az ár. Természetesen minden szolgáltató igyekszik az ügyfél érdekeit is szem előtt tartani, de a túl alacsony költöztetési ár gyanakodásra adhat okot.

A reálisan kedvező ár viszont nem jelent rossz minőséget. Cégünknél árajánlatkéréskor az ügyfél minden információt megkap, ami alapján mérlegelni tud. Alapvető célunk, hogy kedvező áron minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Mennyibe kerül a költöztetés?

Sokan fix árajánlatot szeretnének, amihez több tényezőt kell figyelembe vennünk. A belföldi költöztetés ára fixnek mondható, komolyabb árajánlatkérés előtt is megbecsülhető, 3000-8000 Ft/ óra közötti összeg.

A költöztetés ára attól is függ, hogy van-e km díj, mennyi kollégánk dolgozik és milyen gépjárművel érkezünk. Budapesti költöztetés esetén nincs km díj és hétvégi időpontért sem számolunk fel felárat. Cégünk 5500 Ft + Áfa/ óra munkadíjért 2 költöztető munkatársat biztosít a gyors költözéshez. Az esetleges parkolási díj minden esetben a megrendelőt terheli.

A költöztetés ára és típusa

A költöztetés árát nagyban meghatározza a típusa. Cégünk belföldi, lakossági költöztetésen kívül foglalkozik még nemzetközi költöztetés és irodaköltöztetés szolgáltatással is, melyek minden esetben egyedi díjszabás alá esnek. A honlapunkon található km díjak vidéki és nemzetközi költöztetésre vonatkoznak.

Árajánlatkéréskor fontos, hogy a lehető legtöbb információt megkapjuk a költözés jellegéről, kiindulási helyéről és a célállomásról.

Milyen szolgáltatások vannak benne a költöztetés árában?

Cégünk minden költöztetésre garanciát vállal, a szükség csomagolóanyagokat igény esetén felár ellenében biztosítjuk. Kollégáink tapasztalt, képzett szakemberek, akik minden esetben ügyelnek a költöztetendő értéktárgyak és a környezet megóvására; tisztán, körültekintően és gyorsan végzik munkájukat.

Költöztetés árat meghatározza a szakképzett csapat is

Gépjárműparkunk kizárólag új vagy nagyon fiatal járművekből áll, melyek minden biztonsági előírásnak megfelelnek. Egyedi díjszabás alá tartozó tárgyak, például zongora, páncélszekrény vagy nehéz gép szállítása esetén személyre szabott árajánlatot készítünk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter