KÖLTÖZTETÉS SZENTENDRE

AJÁNLATKÉRÉS

A vidéki élet nyugalma sok városlakót vonz. A tisztább levegő, a lassabb életritmus a legtöbb ember költözésről szőtt vágyálmaiban komoly szerepet kap. Költöztetés Szentendre és környékére vagy innen bárhova.

Vállaljuk a bútorok szakszerű szerelését csomagolását és a teljeskörű költöztetés Szentendre és vonzáskörzetében profi, pontos csapattal cégünk áll rendelkezésére.

A dobozokat mi bepakoljuk Ön helyett, így a csomagolással nem kell bajlódjon. Bízza ezt ránk!

De mi a helyzet abban az esetben, ha a főváros közelsége is fontos?

Ha a költözni vágyók nem akarnak lemondani a főváros nyújtotta lehetőségekről, szolgáltatásokról? Szerencsére erre is van megoldás: irány az agglomeráció. A Budapest környéki kisebb-nagyobb településeken tökéletesen ötvözhető a főváros nyüzsgése vidéki élet nyugalmával.

Agglomeráció?

Az „előváros” vagy „agglomeráció” kifejezést hallva azonnal Budaörsre, Budakalászra, Diósdra vagy Érdre asszociálnak, pedig az északi régióban is találhatunk igazi gyöngyszemeket, ráadásul nem is akármilyeneket! Az alábbi cikkben – ezúttal az északi szektorra koncentrálva.

Költöztetés Szentendre és Budapest között

A költöztető kollégáink pontosan és gyorsan végzik a feladatukat, ha bútorok és egyéb ingóságaikról van szó. Például Szentendre


KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT,

hogy mielőbb letudhassa a költözést!

AJÁNLATKÉRÉS

MIÉRT ÉRDEMES SZENTENDRÉRE KÖLTÖZNI?

Ennek rengeteg oka lehet. A költöztetés Szentendre vagy környékére kevés ember kiváltsága lehet. Hisz ez egy gyönyörű és gazdag környék, tele kedves és jómódú emberrel. Szentendrén még megmaradt a régi városrész patinás nagypolgári épületei és ezzel együtt a különleges hangulata.

TÉNYEK, ÉRDEKESSÉGEK

Földrajzi elhelyezkedést tekintve Szentendre – a Szentendrei járás székhelye – Budapesttől északra, a Visegrádi-hegység keleti részén, a Szentendrei-szigettel szemben található, pazar természeti és kulturális-történelmi környezetben.

Mennyien laknak Szentendrén?

A 2018-as statisztikai adatok szerint Szentendre összelakossága 27.080 fő. Szentendre sokak számára olyan, mint egy tengerparti, mediterrán kisváros, bájos macskaköves utcákkal. Ez nem véletlen, hiszen az évszázadok során a magyar lakosság mellett több, főleg szerb, horvát (dalmát), német és görög telepes élt a városban, amelynek hangulatát és a szerkezetét is az előbb felsorolt nemzetiségek „körzetei”, negyedei határozzák meg mind a mai napig.

Mi a helyzet a helyi művészettel?

Mindamellett, hogy Szentendre a rengeteg múzeumnak és galériának köszönhetően komoly művészeti és kulturális központ, az északi régió egyik legkedveltebb turista célpontja is.

Itt található a híres, népi építészetet 63 hektáron bemutató skanzen, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum.

Unalmas Szentendrén az élet? Nem mondanám!

A város szinte egész évben színes programok széles tárházával – gasztro-, és kulturális eseményekkel, színházi-, és zenei fesztiválokkal várja a helyi lakosokat és a turistákat.

A fővárosból kiköltözők közül sokan félnek attól, hogy az agglomerációba költözés számos nehézséggel és lemondással jár, azonban ez Szentendre esetében egyáltalán nem igaz.

Itt minden megtalálható, ami a kényelmes, nyugodt élethez szükséges.

A közlekedési lehetőségeket tekintve Szentendre meglehetősen frekventált helyen fekszik:

pa várost észak-déli irányban átszelő 11-es főúton rövid idő alatt elérhető Budapest és a környező települések.

Az autós közlekedés mellett számos egyéb közlekedési eszköz közül választhatnak a szentendrei lakosok:

a város legészakibb pontjáról kompjárat indul Szigetmonostor felé. A H5-ös HÉV-vel Szentendréről közvetlenül elérhető Budapest. A vonat-, és a helyközi buszközlekedés is jónak mondható, és az elkövetkező években további fejlesztések várhatók.

Budapest közelsége miatt percek alatt elérhetők a nagyobb hipermarketek, bevásárlóközpontok, szórakozóhelyek, de Szentendre belvárosában is található több étterem és cukrászda is.

Vannak Szentendrén munkahelyek?

Szeretne Szentendrére költözni, de azon aggódik, hogy nem talál a közelben munkahelyet?

A munkalehetőségeket tekintve általánosságban elmondható, hogy a város nagy része „alvóváros”, vagyis az itt élők többsége a fővárosban vagy a környező településeken vállal munkát és ingázik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a környéken nem akad munkalehetőség, sőt!

Számos külföldi nagyberuházás csábítja ide a munkavállalókat. Például a Szentendrétől csupán pár kilométerre található gödi Samsung gyár megközelítőleg 1700 főt foglalkoztat.

Mindemellett a turizmus-vendéglátás szolgáltatói szektorban is sűrűn bukkanhatunk szentendrei vagy Szentendre közeli álláslehetőségre.

SZENTENDRÉRE KÖLTÖZNE? BÍZZA PROFIKRA!

Bár továbbra is igaz az, hogy Budapesttől távolodva egyre kedvezőbb ingatlanárakat találhatunk, a főváros környéki kisebb lélekszámú települések közül árversenyben Szentendre áll a legelső helyen.

A 60 négyzetméteres lakások kb. 30 millió forintba kerülnek(2022-es adat), de sorházakért vagy újépítésű családi házakért, akár 80-100 millió forintot is elkérhetnek. Ennek ellenére a költözési kedv egyáltalán nem csökken, sőt!

Ha úgy dönt, Szentendére költözne vagy Szentendréről költözne a fővárosba, bízza profi költöztető cégre a költöztetés és a bútorszállítás lebonyolítását. A visszuk.hu-nál mindenre kiterjedő szolgáltatás-csomagokkal várjuk, így garantáltan nem kell a költözés miatt stresszelnie.

Az árajánlatkérés minden esetben ingyenes.

Hívjon minket bátran! Levesszük válláról a terhet, amennyiben költöztetés Szentendre környékén esedékes.

Szentendrén venne lakást vagy házat? A házak valamivel kedvezőbb áron elérhetőek, mint Buda patinás kerületeiben. A szolgáltatások is valamivel olcsóbbak. Érdemes itt szétnézni, ha a családjának egy nyugodt és szép környéket szeretne. Érdemes megfontolnia, hogy a költöztetés Szentendre környékén jó döntés-e. Amennyiben ide szeretne költözni, profi költöztető céget keressen.

Bútorszállítás Szentendrére?

Ha a bútorokat szükséges csomagolni, akkor bízza azt profi szakemberekre a bútorok szerelését és védőcsomagolását. Vállaljuk továbbá lomtalanítás, bútorszerelés, bútorszállítás, csomagolás és minden fuvarozás körébe tartozó feladat megbízható profi kivitelezését Szentendre területén.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT,

hogy mielőbb letudhassa a költözést!

AJÁNLATKÉRÉS
Hívjon minket+36 20 344 0132