A költöztetés nem olyan egyszerű, mint gondolná!

2015. április 06.

Amikor valaki elköltözik egy másik lakásba, albérletet vált, akkor általában a pakoláshoz, költöztetésben való segítséghez megkéri a családtagokat és barátokat.

Sokan azonban csak ilyenkor döbbennek rá, hogy az adott szekrény nem fér el a lépcsőfordulóban, nem lehet berakni a liftbe.

Nem is beszélve arról, hogy aki nincsen hozzászokva ahhoz, hogy szekrényt szállítson, az csak ilyenkor szembesül azzal, hogy milyen nehéz fizikai munkáról van szó.

Nem is beszélve a sok kis apróság bedobozolásáról, amely szintén nem egyszerű feladat.
Gondot szokott okozni, hogy amikor már lekerült az adott bútor az emeletről, nem fér be a gépkocsiba, nem lehet még utánfutóba se tenni.

Mindent összegezve nagyon sok váratlan helyzet és bosszúság adódik, ha valaki egyénileg szeretné megoldani a költözést. Éppen ezért érdemes költöztetéshez felkérni egy profi csapatot, amely kifejezetten ezzel foglalkozik. Önnek így nem lesz gondja a dobozolásra, a lepakolásra, a szállításra sem.

A költöztetéssel foglalkozó cégek rendelkeznek olyan teherautókkal, amelyekben minden kényelmesen elfér és rögzíteni is lehet a bútorokat. Nem is beszélve arról, hogy a szakemberek megfelelő kondícióval rendelkeznek ahhoz, hogy egy nehezebb franciaágyat is könnyedén levigyenek egy magasabb házból is. Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye a kapcsolatot vállalkozásunkkal, amely igazán profinak számít a költöztetés terén.

Nagyon jó árakkal dolgozunk. Szolgáltatásunk színvonala magas, így ha éppen költözés előtt áll, ne végezze el egyénileg, hanem bízza ránk és Ön mentesül mindenféle bosszúságoktól. Csak meg kell mondania az adott címet, ahova történik a költözés.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter