Néha szükséges a lomtalanítás

2015. március 26.

Egy családi házban az évek folyamán nagyon sok holmi összegyűlhet, olyanok is, amikre aztán később már nincs szükségünk, ezért berakjuk egy sufniba, majd elfeledkezünk róla. Sokszor csak költözésnél vagy egy nagyobb takarításkor, pakoláskor derül ki, hogy mennyi felesleges dolgot felhalmoztunk az évek során. Ezért hasznos néha a lomtalanítás, hogy ezektől a felesleges és tönkrement dolgainktól megszabaduljunk.

Na persze ez nem olyan egyszerű dolog. Egyrészről sok régi dologhoz, tárgyhoz érzelmi kötődések fűznek, egy szép emléket idéznek fel bennünk, vagy rég elvesztett szeretteinkre emlékeztetnek, ezért nem szívesen szabadulnánk meg tőlük, de már használni nem tudjuk semmire, és csak a helyet foglalja.

Másrészről azért sem egyszerű a lomtalanítás, mert nem tudjuk, mit kezdjünk a sok régi felesleges holmival. Hova pakoljuk? Az utcára nem tehetjük csak úgy ki!

Érdemes ilyenkor különválogatni azokat a dolgokat, amik még használhatók, de nekünk már nincs rájuk szükségünk (például kinőtt gyerekruhák, játékok stb.), és ezeket felajánlhatjuk egy ismerősnek, barátnak vagy esetleg egy segélyszervezetnek, amelyik aztán eljuttatja a rászorulókhoz.

Azokkal a holmikkal, amelyek már végképp használhatatlanok, nincs más mit kezdeni, el kell szállítani a megfelelő hulladék lerakóhelyre. Ez sokszor gondot okoz, mert egy kis személygépkocsiba nem lehet mindent bepakolni.

Erre is van megoldás! Cégünk vállalja a lomtalanítás során összegyűlt használhatatlan bútorok elszállítását, így Önnek ezzel már nem lesz gondja. A környezetvédelem számunkra nagyon fontos, ezért a lomtalanítás során összegyűlt feleslegessé vált lomot kizárólag az arra kijelölt helyre szállítjuk.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter