Az iroda költöztetés kiemelt terület

2015. április 23.

A költözési feladatok közül talán a legnagyobb figyelmet az irodaáthelyezés követeli meg. Itt számos szempontra kell figyelni, melyek szükségesek ahhoz, hogy a szolgáltatás magas színvonalon menjen végbe.

Az iroda költöztetés során az irodabútoroknak a szétszerelése sok esetben szükséges, mert nagy szekrény és asztal rendszerekről lehet beszélni. Ezeket egyben elszállítani képtelenség.

Nagyon fontos a különféle dossziéknak a sorrendben való szállítása.

Egy irodában nagyon sok informatikai eszköz található, melyek a legsérülékenyebbek. Ezeknek a szállítására iroda költöztetés esetében nagy figyelmet kell fordítani.

Ha szeretné, hogy minden a lehető legnagyobb rendben történjen költözéskor, akkor mindenképpen velünk vegye fel a kapcsolatot. Az iroda költöztetéshez rendelkezünk olyan tapasztalt csapattal, akik a lehető legnagyobb odafigyeléssel végzik a munkát.

Ha érdekli a szolgáltatásunk, akkor vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken keresztül és az Ön által megadott irodára jellemző adatokból (mennyi bútor van benne, hányadik emeleten található stb.) elkészítünk egy előzetes árajánlatot.

Az iroda költöztetés szolgáltatásunknak egyik fontos területe, melyet egyre többen kérnek tőlünk. Referenciáinkat megtekintve láthatja, hogy Önnek is minket kell választania. Speciálisan kialakított járművekkel dolgozunk. Csomagoláskor nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, a csomagolóanyagok újbóli felhasználására.

Válassza csapatunkat, hogy a költözés Önnek ne járjon semmilyen problémával!

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter