Hogyan költöztessünk motorkerékpárt?

2014. július 14.

Kevés romantikusabb és kalandosabb dolog van a motorozásnál. A nyílt úton haladni, az autóval ellentétben közvetlenül érezni a sebességet, hallgatni a zúgó motor hangját, nézni az elsuhanó tájat, szabadon és gyorsan közlekedni. Ráadásul az autóval összehasonlítva könnyebb parkolni vele és kevesebbet fogyaszt.

De előfordulhat, hogy az időjárási viszonyok, vagy a nagy távolság miatt, nemcsak bútorainkat, motorkerékpárunkat is szállítatni akarjuk, különösen jellemző ez nemzetközi költöztetés esetén. Ilyenkor rögtön felmerül a kérdés, hogyan kezdjen hozzá a motorkerékpár tulajdonos a motor becsomagolásához.

A motorkerékpár biztonsága érdekében a legkézenfekvőbb lehetőség, ha ránk bízza. Szállító munkatársaink szakavatottan megoldják. Az alábbiakban taglalhatnánk a szakszerű csomagolási eljárást, de éppen a “tárgy” méretéből és súlyából adódóan szerencsésebb szakembereinkre bízni. Munkatársaink mindent megoldanak. Amennyiben ügyfelünk mégis úgy dönt, hogy saját kezűleg és részt venne a folyamatban, a fuvarozás előkészítését illetően van néhány fázis, amit maga is biztonsággal megtehet.

Első lépésben tehát elő kell készíteni a motorkerékpárt a szállításra. Ez a folyamat számos fontos lépést foglal magában, amik közül a legfontosabb, hogy a motorkerékpár tankja üres legyen, így könnyebb a súlya, és könnyebben is navigálható a költöztetés során. Fontos szempont még, hogy az abroncsok fel legyenek fújva, a tükrök lehajtva, és minden tartozékot, illetve kiálló részt megfelelően védjünk, becsomagoljunk. Végül érdemes egy listát vagy/és fényképeket készíteni a motor állapotáról.

Körülbelül eddig a pontig ajánljuk nyugodt szívvel ügyfeleinknek, hogy akár maguk készítsék fel motorkerékpárjukat a szállításra. Néhány mozzanat, mint amilyen a tank kiürítése, fontos is. De innentől ügyfelünknek is, és a motorkerékpár számára is célszerűbb, ha a folyamat további részét a saját kezünkbe vesszük, hiszen tapasztalatunk segít abban, hogy a lehető legpraktikusabb módon fuvarozzuk és költöztessük motorkerékpárját.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter