Hazánk büszkeségei akik valamilyen módon már érintettek voltak nemzetközi költöztetés témában

2014. április 17.

külföldi költözés 1903-ban született Neumann János 1930-ban döntött úgy, hogy Amerikába költözik. Gondolom az ő munkásságát senkinek sem kell bemutassam.

angliai költöztetés A Nobel díjas tudósunk Gábor Dénes, Berlinben tanult majd itt is dolgozott, de a náci hatalomátvétel után 33-ban visszaköltözött Magyarországra. 34.-ben0 Angliába költözött. Ez után még többször járt Magyarországon, de élete hátra levő részét Londonban töltötte, nem költözött haza.

európai költöztetés

Az íróink közül Faludy Györgyöt emelném ki, aki Budapesten született, de nagyon sok nemzetközi költöztetést tudhat a háta mögött. 4 egyetemen tanult külföldön, Bécs, Berlin, Párizs és Graz. 1938-ban Párizsba menekült, majd később az Usa-ba költözött. Ez után Londonba települt 63-67 közt Firenzében és Máltán élt. ´89-ben költözött haza Magyarországra. Ő volt a legtöbb nemzetközi költöztetésben érintett Híres magyar.

költözésNagyon sok magyar gyökerekkel rendelkező híresség van még, ezek közül csak néhányat emelnék ki: Tony Curtis, Andy Vajna, Gábor Zsazsa, Kesha, Charles Simonyi, Soros György, Estée Lauder ...és még hosszasan sorolhatnám azokat akik, vagy akiknek a szülei itthonról külföldre költöztek és életükben elért sikereikkel Magyarország hírnevét költöztették, bocsánat öregbítették. :)

Sajnos olyan híres magyarról nem tudunk aki kint élt volna és érintett lett volna a nemzetközi költöztetés piacán. Ha lenne ilyen, akkor Ő megérne egy hosszabb cikket. Reméljük, hogy talán a mi cégvezetőnk, elköltözik jó messzire, hagy minket dolgozni és ő lesz az első külföldön élő magyar ebben a témában.


Reméljük a jövőben a sikeres honfitársaink nem költöznek hanem határainkon belül tevékenykednek majd.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter