A Bútorszállításról

2014. március 07.

Ez kicsit komplikáltabb mint az egyszerű csomag szállítás, vagy expressz csomagküldés. Itt lényegesen nagyobb tárgyakról beszélünk, amiknél legalább két ember szükséges a biztonságos rakodáshoz. De álljunk meg egy kicsit és ne rohanjunk ennyire előre. A rakodás előtt minden bútort megfelelő, szállítható állapotba kell hozni.

bútor szállítás

A mai modern Skandináv Óriás cég által gyártott (ikea, kika és társai) csúcsszuper minőségű bútorokat lapjára kell szerelni, hogy kevesebb helyet foglaljon, persze ez csak abban az esetben indokolt ha messzire történik a költöztetés. Budapesten belüli költöztetés esetén ritkán célszerű csak szét szedni. A nemzetközi költözéseknél pedig nem mindegy, hogy a költöztetni kívánt mennyiség egy 3.5 tonnás kocsiba vagy pedig egy 7.5 tonnás-ba fog elférni, hisz jelentős ár béli különbség van a kettő közt.

antik bútor szállítás

A régi antik, koloniál, tömör fa bútorok sajnos nem szétszedhetők károsodás nélkül(kevés a kivétel, de azon kevés esetben is maximum az ajtajuk vagy a fiók ami leszerelhető). Ezeknél extra vastag csomagolás kell alkalmazni, mivel sokkal sérülékenyebb bútorok. Minden esetben az üveges részt buborékfóliával, kartonnal és lepedővel csomagoljuk és béleljük ki. Így a költöztetés során eredeti állapotában fog megérkezni az új helyére.

nemzetközi bútor szállítás

Nagyon fontos, hogy miden esetben kellően körültekintőek legyenek a rakodók és ne verjék le a bútorok sarkait, ne húzzák a földön és ne karcolják össze a bútorok oldalait, sem a platón sem pedig a lakásban. Különösen nagy csomagolást igényel a nemzetközi költöztetés, más néven a külföldre költöztetés (akár külföldről költöztetés) során, mivel itt esetenként sok száz akár pár ezer kilométert is utaznak a bútorok, emelkedős, lejtős és kanyargós terepen ahol bármikor felmerülhet egy nem várt esemény, hirtelen fékezés, hirtelen kormány mozdulat ami a teherautó belsejében átrendezhetné a bútorokat ha azok nem lennének kellően rögzítve.

A bútor szállítás téma nem itt ér végett. Hanem akkor, ha már a bútorok elérték az öreg korukat, vagy csak kellően elhasználódtak és a tulajdonosuk akit hosszú évekig szolgált, azzal a kéréssel keres meg minket, hogy szállítsuk el a szeretett bútordarabjukat a szeméttelepre és az újat pedig hozzuk el nekik az áruházból. Ez a bútorok életének körforgása a költöztetők életében.

Kérjen árajánlatot, pár órán belül válaszolunk is:

Legutóbbi bejegyzéseink

Kövesse Facebook oldalunkat

Bízza ránk a költöztetést!
Minőség - Pontosság - Megbízhatóság

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

"Most hétvégén vettem igénybe a vissszuk.hu szolgáltatásait, és maximálisan meg voltunk elégedve velük. Két nagyon kedves, pozitív hozzáállású, gyors kolléga költöztetett minket. Egyetlen sérülés sem keletkezett a szállítás során, és semmi nem tűnt el. Mindez korrekt áron. A jövőben is bátran ajánlom majd Önöket az imerőseimnek is!"

Somogyvári Tímea

"A fiúk most fejezték be a költöztetést, nagyon szakszerűek voltak! reggel korábban érkeztek pár perccel, így mindenre volt elegendő idő. becsomagoltak mindent, ahogyan kértük, nem volt probléma lépcsőházzal sem. nagyon jó munkát végzett..."

Kőhidi Balázs - Delaware Consulting Hungary

"Nemrég estünk át egy sokunk számára emlékezetes fuvaron Finnországból ami a fiúk profizmusának hála tökeletesen és gyorsan sikerült! Külön figyelmet érdemel a menedzsment higgadsága valamint a tény, hogy Magyarország legerősebb emberét (Misit) küldték hozzánk! Köszönjük Nektek és csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásotokat!"

Fintor András

"Mindig pontosan, a határidőket betartva végezték feladataikat. A kollégák részéről semmilyen negatív észrevétel nem érkezett. Minden ugyanolyan állapotban érkezett meg, ahogyan becsomagolták és kívánt helyre pakolták."

Somos András - SKC-Consulting Kft.

"Szívesen ajánlom mindenkinek a céget, gyors és szép munkát végeznek! Nagy öröm volt, hogy az IKEA bútorokat nem kellett szétszedni.. Segítőkészek, udvariasak, precíz és gyors munkát végeznek! Köszönöm nekik még egyszer!"

Fodor-Kun Eszter