Főoldal > Szolgáltatások > Költöztetés vidékre

Költöztetés vidékre vagy vidékről Budapestre

Költöztetés vidékre?
 

Budapestről vidékre vagy vidékről Budapestre történő költöztetésekben is szívesen állunk a kedves megrendelőink rendelkezésére.
 

A vidékre költöztetést igen sokszor kérik tőlünk az ügyfeleink. Sok család próbál szerencsét Budapesten. Van akinek ez sikerrel jár és van akinek nem. Illetve sokak vannak úgy hogy nem tudják megszokni a budapesti pörgős életformát és inkább visszaköltöznek szülővárosukba vidékre.
 

A vidékre költözőknek célszerű pár héttel korábban jelezni az igényüket felénk, mivel ha esetleg egy 100-200 km-re lévő településre szeretnének költözni, akkor az akár egy napot is igénybe vehet, így nem biztos, hogy bármelyik nap délutánjába bele tudjuk szorítani, mint egy kisebb Budapesten belüli költöztetést, hisz itt sok időt elvesz az utazás.
 

A vidéki költöztetéseknél nagyon fontos, hogy megfelelő méretű teherautót válasszunk ki, hogy ne az adott napon derüljön ki, hogy az a teherautó amivel költöznének az kicsi. Ennek elkerüléséhez a legegyszerűbb megoldás, ha egy tételes listát küldünk a költözető cégnek. Fontos, hogy mindent alaposan csomagoljunk be, hogy a teherautón a hosszú úton a zötykölődéstől ne sérüljön meg semmi.
 

Ha nagyon nagy mennyiséget kell költöztetni, akkor célszerű egy helyszíni felmérést kérni. Kérjen árajánlatot!