Főoldal > Szolgáltatások

Nemzetközi költöztetés és belföldi szállítás

Küldetésünk

...hogy a magyar költöztetői piac üde színfoltja legyünk, egy olyan szolgáltatást kínálva, ami minőségével, ügyfél-központú hozzáállásával és kedvező áraival hívja fel magára a figyelmet. Hogy amikor ügyfelünk egy olyan nagy változáshoz ér, mint amilyen egy költözés szokott lenni, mi a munkánk színvonalával és munkatársaink kedvességével könnyítsük meg az első lépéseket, vagyis a költöztetést.

A minőség és megbízhatóság számunkra mindig is a két legkiemeltebb vezérelv volt; ez az, amire törekedtünk, amit elértünk, és amit most ügyfeleink számára kínálunk. Különösen igaz ez a külföldre vagy külföldről történő költöztetés esetén; ilyenkor a magas színtű szakmai felkészültség még jobban számít. A modern, jó állapotú teherautók és rutinos költöztetők mellett ismerni kell az adott ország szabályait és szokásait is, az ünnepnapokat, a helyiek mentalitását. Ezek mind olyan tényezők, amelyek közvetlenül kihatnak a fuvarozásra, és amelyek ismeretében sikeres költöztetést garantálhatunk, hiszen felkészülünk minden eshetőségre. Ügyfeleink számára, minimum két héttel előtte lekötött költöztetés esetén, kedvezményt is tudunk kínálni, amennyiben a visszaútra is le tudunk szervezni egy fuvart. Így mindenki jobban jár. Mi sem jövünk vissza “üresen” , Önt pedig kedvezményesebb áron költöztetjük.
Mivel cégünk számára kiemelt fontosságú, hogy a megrendelés nagyságától függetlenül a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa minden esetben, legyen szó akár egy kis lakás, vagy egy egész társasház költöztetéséről, így ugyanazt a minőségi szolgáltatást kínáljuk belföldi költöztetés esetében, mint amit a nemzetközi költöztetésnél is. Hiszen ismérveink: a precizitás, a tapasztalat, a megbízhatóság és a rugalmasság, a célállomástól függetlenek.
Az iroda költöztetés az egyik legérzékenyebb ága a költöztetési szolgáltatásoknak. A precizitás, a tapasztalat és a lelkiismeretesség itt hatványozottan fontos. Hiszen a kompakt irodabútorok szét- és összeszerelése, a fénymásolók és páncélszekrények költöztetése, a céges dossziék sorrendben tartott szállítása, illetve a különösen sérülékeny informatikai eszközök biztonságos csomagolása és fuvarozása mind felelősségteljes és felkészültséget igénylő feladat. Nagyobb irodák esetében még fontosabb a tervszerű megvalósítás, és egy jól összeszokott csapat, amely már egy kialakult rendszer és koreográfia szerint, gyorsan, de hatékonyan végzi a feladatát, vagyis egy olyan csapat, amilyet mi kínálunk. Ha tehát irodát, irodákat költöztetne, nálunk a fentebb említett erényekre számíthat.
Értelemszerűen sok tényező befolyásolja egy költöztetés dinamikáját. Ilyen a forgalom, ami közvetlenül kihat a szállítás időtartamára. De ugyanennyire befolyásoló tényező lehet, ha például abban a házban, ahonnan vagy/és ahová költöztetünk, nincsen lift, ami az időn túl komoly fizikai felkészülést is igényel. Alapvető fontosságú még a megfelelő parkolóhely biztosítása is, amit célszárű már a költöztetést megelőző este lefoglalni, ezzel is gyorsítva a szállítás folyamatát. Tapasztalatunknak köszönhetően minden részletre figyelünk, hogy a lehető leggyorsabb és legproblémamentesebb költöztetést kínálhassuk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ingyenes munkafelmérést, hogy segíthessünk egy gyors és kedvező árú költöztetés megszervezésében és lebonyolításában!

Csomagoló anyagok

Lépést tartva a fejlődéssel, költöztetéseinkhez mindig a legjobb minőségű csomagolóanyagokat használjuk. Számunkra egy jó minőségű csomagolóanyag ismérve nemcsak az, hogy tökéletes védelmet nyújtson ingóságai számára, vagyis megfelelő vastagságúak és tiszták legyenek, hanem hogy környezetbarát anyagokból készüljenek. Mivel számunkra különösen fontos a környezettudatos szemlélet is, a dobozokat többször is felhasználjuk, természetesen egészen addig, amíg funkcióiknak még maximálisan megfelelnek, vagyis tiszták és megfelelő védelmet nyújtanak az ingóságai költöztetéséhez.

Rakodás

A rakodás a költöztetés egyik kritikus eleme; itt a legfontosabb a precizitás és a tapasztalat. Nemcsak olyan természetesnek tetsző szempontokat kell szem előtt tartani, hogy a törékeny tárgyakat helyezzük mindig legfelülre, de a tárgyak rögzítése is ugyanennyire perdöntő. A teherautó oldalfalához rögzítve a tárgyakat meg tudjuk óvni a rázkódástól. Tapasztalt szállítóinknak már mind megvan a maga logikus és praktikus rendszere a tárgyak elhelyezésére és rögzítésére, így garantálni tudjuk, hogy értékeit sértetlenül költöztetjük.

Lomtalanítás

Környezettudatos szemléletünkből adódóan felvettük szolgáltatásaink körébe a lomtalanítást is. Amennyiben megunt, régi, illetve elhasználódott bútorai vannak, bízza szakembereinkre, így elkerülheti a környezetszennyezést. Minden lakossági lomot csak és kizárólag az erre a célra kijelölt lerakóhelyekre viszünk. De:

Veszélyes anyagok elszállítását nem vállaljuk!

Vállaljuk még ...


Minden féle és minden méretű ingatlan


  • lakás
  • iroda
  • telephely
  • raktár
  • könyvtár
  • irattár stb.

gyors és precíz költöztetését.

Továbbá vállaljuk lakások üzembe helyezését:


  • festését
  • burkolását
  • lámpák felszerelését

egyszóval mindent, ami a beüzemeléshez és a felújításhoz tartozik.
Természetesen ezt is a költöztetésnél tőlünk már megszokott magas színvonalon, és ügyfél-centrikus hozzáállással.