Főoldal > Rólunk > Blog

Blog

költözködés

Költözés esetén keressen minket!

Admin Áprlis 23, 2015

A legtöbben azt gondolják, hogy mennyire könnyű feladatról van szó, így nem is hívnak  szakembert. Akik így döntenek, csak akkor jönnek rá, hogy a költözéshez szakemberre van  szükség, amikor nem bírnak a sok bútorral és csomaggal.


költöztetés budapesten

Budapesti költöztetés nagyszerű árakon

Admin Április 23, 2014

Cégünk ügyfélköre a legnagyobb arányban a fővárosból és annak környékéről kerül. Szolgáltatásunkat nagyon sokan választják, mely nem kifejezetten annak köszönhető, hogy kedvező árakon dolgozunk, hanem a megbízhatóság, a magas színvonal, melyet nyújtunk ügyfeleinknek.


költözködés

Az iroda költöztetés kiemelt terület

Admin Áprlis 23, 2015

A költözési feladatok közül talán a legnagyobb figyelmet az irodaáthelyezés követeli meg. Itt számos szempontra kell figyelni, melyek szükségesek ahhoz, hogy a szolgáltatás magas színvonalon menjen végbe.


költöztetés

A külföldi költöztetést nyugodtan bízza ránk!

Admin Április 12, 2015

Egyik országból egy másikba elköltözni nem a legegyszerűbb, hiszen meg kell oldani az elvinni kívánt bútoroknak a szállítását is. Erre érdemes felkérni egy kifejezetten ilyen területre is specializálódott céget. Esetünkben ezt meg is találta, hiszen végzünk külföldi költöztetést is.


költözködés

Szüksége van egy költöztető cégre?

Admin Áprlis 12, 2015

Másik lakásba vagy éppen irodába szeretne költözni, de még nem találta meg azt a céget, amely elvégzi a munkát? Mindenképpen ismerjen meg minket, mert nálunk megkapja azt, amit mindenki keres költözés esetén.


költöztetés

A külföldre költöztetés esetén ránk számíthat!

Admin Április 07, 2015

Egyre gyakrabban van szükség arra, hogy egyik országból a másikba költöztessünk. Ez főként az Európai Unió által biztosított szabad munkaerőáramlásból fakad, hiszen bárki költözhet egy másik tagállamba.


költözködés

A költöztetés nem olyan egyszerű, mint gondolná!

Admin Áprlis 06, 2015

Amikor valaki elköltözik egy másik lakásba, albérletet vált, akkor általában a pakoláshoz, költöztetésben való segítséghez megkéri a családtagokat és barátokat. Sokan azonban csak ilyenkor döbbennek rá, hogy az adott szekrény nem fér el a lépcsőfordulóban, nem lehet berakni a liftbe.


csomagolás

A nemzetközi költöztetés ma már sokkal egyszerűbb

Admin Március 26, 2015

Van, aki egyedül vág neki a nagy útnak, hátra hagyva mindent, más viszont családostól indul neki szerencsét próbálni.


csomagolás

Néha szükséges a lomtalanítás

Admin Március 26, 2015

Sokszor csak költözésnél vagy egy nagyobb takarításkor, pakoláskor derül ki, hogy mennyi felesleges dolgot felhalmoztunk az évek során.


csomagolás

Külföldi költöztetés megbízható szakemberekkel

Admin Március 15, 2015

Sajnos egyre többen érzik úgy, hogy idehaza nem tudnak elegendő pénzt keresni ahhoz, hogy családjuknak megteremtsék a szükséges anyagi hátteret a biztonságos és kényelmes élethez.


csomagolás

Bízza költöztető cégre a pakolást

Admin Március 15, 2015

Ma már egyre többen vállalják be, hogy egy jobb munkahely miatt elköltözzenek egy másik városba vagy akár egy másik országba. Ez azonban nagyon sok bonyodalommal jár, főleg abban az esetben, ha az illetőnek már családja is van.


csomagolás

A szakszerű csomagolás megkönnyíti a költözést

Admin Február 28, 2015

Aki már költözött új lakásba, az tudja, hogy ez mennyire stresszes és fárasztó „mulatság”. A legbonyolultabb és legidőigényesebb része a költözésnek mindenképpen a csomagolás. Ilyenkor nagyon sok mindenre oda kell figyelni. Oda kell figyelni arra, hogy az együvé tartozó tárgyak lehetőleg ugyanabba a dobozba kerüljenek, hogy később ne kelljen keresgélni.


tehertaxi

Érdemes igénybe venni a tehertaxi szolgáltatásait

Admin Február 28, 2015

Sokan csak azért nem mernek belevágni a költözésbe, mert nem tudják megoldani a rengeteg holmi átszállítását egyik helyről a másikra. Ez persze egy kis személygépkocsival megoldhatatlan feladat lenne. Szerencsére ma már erre is van megoldás. Igénybe kell venni egy költöztető cég tehertaxi szolgáltatását. Ma már nem csak Budapest környékén van lehetőségünk tehertaxi hívására, hiszen minden nagyobb városban működik olyan cég, amely szívesen kimegy a kisebb környező településekre is.


költözködés

Költöztetés tippek

Admin Február 25, 2015

A költöztetés során egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a teherautóra történő felpakolás. Sok mindenre kell odafigyelni, hogy biztonságosan megérkezzenek a holmik az új otthonba. Ezért is érdemes profi költöztető csapatot megbízni a nemzetközi vagy a belföldi költöztetéssel.


költözködés

Miért érdemes profikra bízni a zongora költöztetést?

Admin Január 06, 2015

... a lényeg viszont még csak most jön. Oroszlányról is elköltöztünk néhány év múlva. Persze a zongorát nem hagyhattuk ott, így ismét megvolt a nagy munka. Újabb otthonunk már egy családi ház volt. Gondoltuk, földszintes ház révén ide gyerekjáték lesz betenni a zongorát. Az lett volna, ha ...


költözködés

Költöztetés alatt mi lesz a háziállatainkkal?

Admin Szeptember 01, 2014

Talán éppen egy macskatulajdonosnak nem kell ecsetelni, milyen a macskatermészet. Mégsem árt szem előtt tartani, különösen költöztetés esetén. Hiszen ez a csendes, független állat kifejezetten helyhez kötődő típus. Ezt figyelembe véve egy macska szállítása egy új otthonba soha nem könnyű, de van néhány ötlet, amivel kissé könnyebbé tehető. Ha gazdája aggódik a költöztetés miatt, a macska tízszeresen érzi át ugyanazt. Tehát a nyugalom ilyenkor a legkifizetődőbb, és akkor a macska is alkalmazkodóbb lesz.


csomagolás

A jól sikerült költöztetés, a praktikus csomagolással kezdődik

Admin Augusztus 25, 2014

Talán a legfontosabb jótanács, amit ebben a kis útmutatóban adhatunk a következő: Ne hagyja az utolsó pillanatra a csomagolást, így a költöztetés után is tudni fogja, mit hol keressen. Másfelől az időben elkezdett csomagolás remek lehetőseget kínál a szortírozásra. Olyan dolgokra is rátalál ilyenkor az ember, amikről már meg is feledkezett. És olyanokra is, amiket már nem használ, vagy soha nem is használt, és csak feleslegesen foglalják a helyet.


költözködés

Nálunk a költöztetésnél mindenen kezdet...könnyű

Admin Augusztus 18, 2014

De legalábbis mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legkönnyebb legyen ügyfeleink számára. Cégünk, profilunkból adódóan, legtöbbször egy olyan ponton kapcsolódik ügyfeleink életébe, amikor nagy változás történik. Legyen szó akár egyedülálló személyekről, párokról , vagy családokról, a megszokott és már belakott otthon elköltöztetése, az eltérő közeg, a még idegen tér idegenség-érzettel is járhat, az új rutinok kialakítása pedig természetes, hogy időt igényel.


költözködés

Költöznék, de hová?

Admin Augusztus 11, 2014

Egy ideális világban a költözés egyszerű, gyors és hatékony lenne. Éppen olyan, mint amilyen a mi költöztetésünket jellemzi. De legelőször is el kell jutni oda, hogy megtaláljuk az új otthont. Ha az már megvan, minden sokkal egyszerűbb, hiszen ügyfelünknek onnantól már alig van más dolga, minthogy felhív minket, és a költöztetés, fuvarozás a lehető legjobb kezekbe kerül. De tegyük fel, hogy még csak a szándéka van meg a lakhelyváltoztatásra.


költözködés

Költözés a jövőbe

Admin Augusztus 04, 2014

Vajon milyen irányba fejlődik az építészet? És ennek vonzataként, hogyan alakulnak át a bútorok, életterünk tárgyai? Hogyan néz majd ki a szállítás, a költöztetés?

Otthonainkban is egyre több technikai eszközt és szolgáltatást használunk. A legújabb technológiák akár már az építkezési fázisban integrálódnak otthonainkba. High-tech házak és lakások épülnek, és amikor a költöztetésre sor kerül, nemsokára a folyamat szerves része lesz a személyes adatok és beállítások szállítása, illetve törlése a régi otthonban.


költözködés

Haza költöztettük Gera Zoltánt

Admin Július 31, 2014

Nagy örömünkre szolgált, hogy Gera Zoltánt és családját az angliai Hopwas-ból mi költöztethettük vissza Magyarországra.


költözködés

Kisgyermekek és a kötöztetés

Admin Július 28, 2014

A költözés, mint minden, ami nagyobb változással jár, nemcsak valami új kezdetét jelenti, hanem a régi, megszokott, bejáratott dolgok elhagyását is. És míg egy felnőtt ember számára a jobb perspektíva kellőképp meggyőző érv a régi hely maga mögött hagyására, tudva, hogy az új hely jobb lehetőségeket kínál számára, és adott esetben egész családja számára, addig egy kisgyereknek keveset jelent ...


költözködés

Kilenc ok, amiért az emberek költöznek

Admin Július 21, 2014

A régi időkben, még azelőtt, hogy a mai városok, és egyáltalán falvak kialakultak volna, az ember nagyrészt nomád életet élt. Őseink egyik helyről a másikra vándoroltak, főleg praktikus szempontokat szem előtt tartva. A jobban termő talaj, a kedvezőbb időjárás, a védettebb hely, mind-mind elsődleges szempontok voltak. Talán ennek köszönhetően épült be a költözés igénye olyan mélyen az emberbe, mégha az csak olyan átmeneti formában jelenik is meg ...


motorkerékpár költöztetés

Hogyan költöztessünk motorkerékpárt?

Admin Július 14, 2014

Kevés romantikusabb és kalandosabb dolog van a motorozásnál. A nyílt úton haladni, az autóval ellentétben közvetlenül érezni a sebességet, hallgatni a zúgó motor hangját, nézni az elsuhanó tájat, szabadon és gyorsan közlekedni. Ráadásul az autóval összehasonlítva könnyebb parkolni vele és kevesebbet fogyaszt.


bútorszállítás

Bútorszállítás, válasszuk a legegyszerűbb megoldást

Admin Július 13, 2014

Bármennyire kicsi is a lakás, de néhány bútorra mindenképpen szükség van, ahová értékeinket el tudjuk rejteni. Legtöbbször a bútorok kiválasztása komoly bizonytalanságot okoz és hatalmas fejtörést, de ez mégis eltörpül a hazaszállítás gondja mellett. A nagy kérdés, hogy hogyan tudjuk betenni a hatalmas ruhásszekrényt a kis személyautóba? A válasz egyszerű: sehogyan! A fizika törvényei sajnos a mi kedvünkért sem változnak meg, így nekünk kell alkalmazkodni.


tehertaxi

Tehertaxi és költöztetés Budapest és vonzáskörzetében

Admin Július 12, 2014

Olykor nem tudunk boldogulni a legnagyobb személyautóval sem, mert a szekrény vagy éppen a hűtőszekrény nem fér be a csomagtérbe. Ilyenkor az őrült tuszkolás helyett sokkal nagyobb lesz a siker, ha tehertaxit hívunk, és így biztosan épségben célba ér majd a szállítani kívánt tárgy. Érdemes beletörődni, hogy előnyösebb első pillanatban szakember segítségét kérni, mintsem fölöslegesen kínlódni, esetleg nagyobb kárt okozni. Akár külföldre, akár belföldre szeretnénk költözni, mindenképpen szükségünk van egy kis segítségre, hogy minden zökkenőmentesen történhessen.


költöztetés budapesten

Profi költöztetés Budapest területén

Admin Június 19, 2014

A költöztetés sok esetben hatalmas felfordulással, nagy bonyodalmakkal jár, de csak akkor, ha mindent magunk akarunk megoldani vagy éppen egy tapasztalatlan csapatra bízzuk mindezt. A költözés Budapest területén is éppoly macerás, mintha külföldre szeretnénk költözni, hiszen mindent be kell csomagolni, le kell hurcolni a lakásból és felrakodni az autóra, majd az új lakásnál lepakolni, behordani, kicsomagolni.


fuvarozás

Fuvarozás és költöztetés problémamenetesen akár külföldre is

Admin Június 19, 2014

Nagy gondot jelent a költözködés vagy akár a vásárlás utáni fuvarozás is, mert sehogy nem tudunk betuszkolni egy kétajtós szekrényt egy kis személyautóba. Ilyenkor döbbenünk rá, hogy bizony itt segítségre van szükség, még pedig lehetséges, hogy nem csak a szomszédéra. Vannak helyezetek, amikor kifejezetten értékes tárgyakat szeretnénk egyik helyről a másikra eljuttatni, akkor nem lenne jó, ha összekarcolódva élné túl a „nagy utazást”.


csomagolás

A szekszerű könyvtár költöztetés

Admin Június 05, 2014

Természetesen a legkényelmesebb módja a könyvek csomagolásának, ha a szállítást végző munkatársainkra bízza ügyfelünk, hiszen mi minden értékre odafigyelünk. Ezért az alábbi segítő ötleteket azon ügyfeleinknek szántuk, akik maguk szeretnék könyveiket becsomagolni.


költöztetés

Költöztetés befejeztével a címünk változásáról ne felejtsük el értesíteni a környezetünket

Admin Június 05, 2014

Megfeledkezni dolgokról természetes, de megfeledkezni legalább egyvalamiről egy költöztetés során, szinte már szükségszerű. Költözéskor rengeteg apró és szerteágazó részletre kell figyelni, és bár cégünk a maga feladatát, köszönhetően tapasztalatunknak és odafigyelésünknek, hibátlanságra törekedve végzi, igyekeztünk összeszedni néhány dolgot, ami ugyan túlmutat a mi költöztetői feladatkörünkön, mégis segíthetjük vele ügyfeleinket.


költöztetés

Egy teljesen más fajta költöztetés

Admin Május 04, 2014

Egy ilyen költöztetés az Usa-ban, teljesen mindennapos. Bár nagyon költséges, ezért ott nagyon nagy távolságra nem költöztetnek házat, max pár száz kilométerig. El lehet képzelni, hogy milyen macerás lehet, pl Budapestről elszállítani egy házat mondjuk Londonig.


nemzetközi költöztetés

Híres költözködő Magyarok 2.

Admin Május 02, 2014

Mi Magyarok híresek vagyunk a kreativitásunkról, tudásunkról, eredményeinkről. Országunk méretéhez és lakosságának számához képest nagyon sok olyan honfitársunk van akik már letették a névjegyüket a nagyvilágban. Sajnos ezeknek az embereknek a nagy része külföldön tudott kiteljesedni, mivel itthon nagyon korlátozottak a lehetőségek. Kár, hogy ezeket az embereket nem mi költöztettük. :)


költöztetés

A probléma mentes költöztetés.

Admin Április 22, 2014

Szedjük csokorba a költöztetés során felmerülő lehetséges problémákat, vagy probléma forrásokat. Ezeket okozhatják a költöző családtagok vagy akár a költöztető cég is. Ezt a blog bejegyzést ezért erre a két csoportra fogjuk osztani. (persze más külső hatás miatt is keletkezhet probléma de az most nem érdekes számunkra) Az új lakhely birtokbavétele előtt a régi lakhely körül még igen sok tenni való van.


nemzetközi költöztetés

Híres költözködő Magyarok

Admin Április 17, 2014

Nagyon sok magyar gyökerekkel rendelkező híresség van akik, vagy akiknek a szülei itthonról külföldre költöztek és életükben elért sikereikkel Magyarország hírnevét költöztették, bocsánat öregbítették.


Költöztetés házilag

Költöztetés házilag

Admin Március 25, 2014
-Helló haver, ráérsz holnap? Albérletet váltunk és kellene egy kis segítség. Kéne az utánfutód meg a teherbírásod. :)

Így kezdődik a "mi majd megoldjuk olcsóbban" című házi "maszek" költöztetés.


De kinek éri meg? Senkinek sem.


költöztetés magabiztosan

Költöztetés alatt is maradjunk emberek

Admin Március 13, 2014

Egy költöztetést lehet magabiztosan, mosollyal is az arcon végigcsinálni, apróbb poénokkal a költözésnél jelen lévő családokban a feszültséget esetleg oldani, melynek következménye máris egy kialakult emberi kapcsolat.


bútor szállítás

A Bútorszállításról

Admin Március 07, 2014

Ez kicsit komplikáltabb mint az egyszerű csomag szállítás, vagy expressz csomagküldés. Itt lényegesen nagyobb tárgyakról beszélünk, amiknél legalább két ember szükséges a biztonságos rakodáshoz.


költözzön velünk

Miért jó velünk költözni?

Admin Március 01, 2014

Költöztető cégünk szemlélete más mint a költöztetés piacán bármely másiké. Nálunk egy fiatal modern gondolkodású csapat van. Az itt dolgozó markos legények 22 és 36 év közötti, értelmes és jó megjelenésű egyének.


csomagolás

A Csomagolásról

Admin Február 26, 2014

Elég sok rétű munka a költöztetés. Kezdve a költöztetés egyik legfontosabb kellékével a csomagolóanyaggal. Ez nélkülözhetetlen, hisz egy szoba kisebb, apró tárgyait valamibe be kell csomagolni, hisz nem hordhatjuk le egyesével a kezünkbe, vagyis lehordhatnánk, de el lehet képzelni azt a káoszt ami a teherautón uralkodna ebben az esetben.


érték költöztetés

Festmény költöztetés

Admin Október 09, 2013

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást vezettünk be.


Olyan nagy értékű gyűjtemények, festmények, antik tárgyak szállítását vállaljuk, amelyeket nem bízna hétköznapi költöztetőkre.(International removal, relocation, man and van.)


A cég másik új szolgáltatása a lakásfelújítás!


Az elmúlt hónapokban több alkalommal kértek fel az ügyfeleink az újonnan vásárolt vagy bérelt lakás, költöztetés előtti tisztasági festésére, burkolására és kisebb nagyobb javításaira. A költöztetés során tapasztal nagyfokú precizitásunk természetesen a lakás felújításnál is megvan.


nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetések a hét minden napján

Admin Szeptember 02, 2013

Ezen a héten is tartani tudtuk az erős nemzetközi költöztetéseket. Ez a hét mondhatjuk azt, hogy be volt táblázva külföldi munkákból. Én nem értem, hogy ma Magyarországon mindenki külföldre akar költözni? Sokkal nagyobb a nemzetközi költöztetésben a kifelé áramlás mint a haza jövetel. Bár megfigyelhető, hogy nagyrészt a fiatal munkavállalók azok akik kifelé mennek és az időseb korosztály az aki haza költözik. Ezeknek az embereknek cégünk sokszor nagy meglepetést okoz, hisz minden esetben olcsóbban szoktuk őket haza költöztetni mint amikor több éve kiköltöztették.


nemzetközi költöztetés

Az OECD-nek költöztetünk

Admin Augusztus 15, 2013

Örömmel jelenthetem be a www.visszuk.hu blog oldalán, hogy tegnap szerződtünk le egy nagyobb projektre, mely talán a nemzetközi költöztetők álma. Az OECD-nek fogunk költöztetni Párizs mellé Versailles-ba. Ez egy igen összetett és komplikált költöztetés lesz, a legmagasabb elvárásoknak kell megfeleljünk, extra igények tömkelege és bonyolultabbnál bonyolultabb papírmunkák. Na ez a része a nemzetközi költözésnek nem a legszimpatikusabb, de szeretjük a kihívásokat. Ilyen külföldre költőzések alkalmával a legfontosabb, hogy az ember kellően körültekintő és alapos legyen...


költözés blog

Költöztetés blogokba zárva

Admin Június 17, 2013

Kedves Olvasó!
Régóta tervezzük, hogy indítunk egy blogot a témához kapcsolódóan.De, hogy miről is? Olyan dolgokról szeretnénk írni, amikkel nap, mint nap találkozunk munkánk során, amik foglalkoztatnak, érintenek vagy csak érdekesnek tartunk. Nyilván a költöztetés nem éppen "trendi" és túlzottan érdekes téma annak akit nem érint. Viszont aki most áll előtte, vagy csak tervezi, annak bizonyára tudunk olyan tartalommal szolgálni amiből ötletet meríthet. A blog indításával elsősorban a tájékoztatás a célunk.

Üdvözlettel!
Nonstopfuvar csapata